Bruidsreportages

De perfecte dag, herinneringen voor het leven.

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een bruidsfotograaf waar u op kunt vertrouwen dan bent u bij mij aan het goede adres.
Ik ben zelf getrouwd op 22 mei 2015 en ik heb nu zelf kunnen ervaren hoe bijzonder trouwen is.
Het is niet alleen een dag waarop  u uw onvoorwaardelijke liefde verklaart aan uw partner, maar ook een dag waarop de liefde en vriendschap wordt gevierd met uw familie en vrienden. 
Zo’n speciale dag dient natuurlijk goed en mooi te worden vastgelegd, zodat u later altijd een aandenken zult hebben.
De emotie, de liefde, het plezier; ik vind het belangrijk om het complete verhaal van de dag te vertellen met mijn foto’s.
Het aankleden, de ontvangst van de gasten, het hoogtepunt de trouwceremonie zelf, wellicht een fotoshoot en natuurlijk het feest.

U bepaalt natuurlijk zelf hoe lang u gebruik wilt maken van mijn diensten en hoe u invulling aan uw trouwdag wilt geven.
Ik zal zorgdragen voor een kwalitatief hoogwaardige, mooie spontane en natuurlijke trouwreportage.
Ik ben discreet aanwezig om elk belangrijk moment en detail voor u vast te leggen.
Het belangrijkste voor mij is dat u naderhand verrast zult zijn door de fotoreportage en portretfoto’s en dat u zult zeggen dat u ze prachtig vindt, maar ik vind het ook altijd erg leuk te horen dat mensen mijn aanwezigheid op hun bruiloft als prettig hebben ervaren. 

Een trouwreportage is een investering die het waard is, omdat u een tijdloos aandenken zult hebben.
Afhankelijk van het aantal uren fotografie lever ik een bepaalde hoeveelheid digitale bestanden aan. Ik laat u graag weten dat ik alleen de mooiste foto’s selecteer en dat elke foto zorgvuldig wordt bewerkt, zodat de foto’s het beste tot hun recht komen. Dit werk naderhand zal zijn inbegrepen in het prijsvoorstel dat ik u zal doen.

Heeft u interesse in een door mij verzorgde bruidsreportage, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.
Ook ben ik altijd graag bereid langs te komen voor een kennismakingsgesprek en om uw wensen te bespreken.

Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Jonathan Vos