Bedrijfsfotografie

Professionele fotografie om uw communicatie kracht bij te zetten.

Bijna alle bedrijven hebben in meer of mindere mate professionele fotografie nodig, om hun bedrijf te promoten en met hun klanten te communiceren over wie ze zijn en wat ze doen. Veel bedrijven hebben eigen magazines, brochures en websites waarmee zij hun diensten en producten communiceren. Dit vraagt om professioneel en duidelijke beeldmateriaal.

Jonathan Vos Photography staat garant voor hoogkwalitatief afgewerkte beelden die uw bedrijf nèt dat tikkeltje meer uitstraling kunnen bezorgen! Fotografie gaat verder dan alleen het fotograferen. Het is voor klanten ook prettig om met een fotograaf samen te werken die hun bedrijf begrijpt en die waarde hecht aan een prettige samenwerking. Daar zijn beide partijen bij gebaat.

Een van de grootste voordelen van een goede samenwerking is dat dit zorgt voor een persoonlijk contact. Uw opdrachten worden op maat en met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd, zodat u tevreden zult zijn met het eindproduct.

Ik werk snel en flexibel. Ook dat kan voor u een groot voordeel zijn. Over het algemeen kan ik uw opdracht op heel korte termijn uitvoeren en is het in de meeste gevallen mogelijk om de gevraagde foto's binnen een week, of zelfs binnen een dag te leveren. U zult werken met een fotograaf die professioneel, betrokken en enthousiast is.

De afgelopen jaren heb ik voor veel bedrijven opdrachten uitgevoerd. Ik geef u hier een overzicht van een aantal bedrijven en organisaties die ik met enige trots tot mijn belangrijkste opdrachtgevers van de afgelopen jaren mag rekenen.

Gemeente Maastricht
Thuis in Maastricht
Hogeschool ZUYD
Universiteit Maastricht
Belvédère Maastricht
Braaksma & Roos Architecten
viaStory
Kumulus Maastricht
Maastricht UMC+
Servatius (Wooncorporatie)
ZonMW
Pragmatics
CNME
Maastricht Marketing
Academie Verloskunde Maastricht (Zuyd)
e.a.

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik geef u graag een overzicht van de vele mogelijkheden die ik als fotograaf voor u en uw bedrijf te bieden heb. Uiteraard kunnen uw persoonlijke wensen anders zijn. Daar kunnen we altijd over van gedachten wisselen.

Portretfotografie, groepsfoto's en redactionele fotografie.
Ik verzorg zakelijke portretten van u, van uw medewerkers of van andere mensen ten behoeve van uw eigen corporate identity, social media, brochures, persdiensten en/of website. Meestal maak ik deze foto’s op locatie om zo de sfeer van uw bedrijf in de foto's te grijpen. Bent u op zoek naar een sprekend portret van een of meerdere personen? Ik zorg er voor dat we de tijd en rust nemen om personen die gefotografeerd worden op hun gemak te stellen en een prachtige foto(sessie) te maken.

Bedrijfsreportages.
Ik verzorg ook de foto's die u nodig heeft van bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, een personeelsfeest, een symposium of diploma-uitreiking. Bij dergelijke opdrachten zorg ik er altijd voor dat bijvoorbeeld een evenement of bijeenkomst vanuit een bijzonder perspectief op een fraaie wijze wordt vastgelegd. Ook is het mogelijk dat ik voor opdrachtgevers foto's verzorg van gebouwen, interieurs, producten en specifieke activiteiten.
Bedrijfsfotografie omvat - zoals u ziet - een breed spectrum

Wat u nog moet weten.
In het voorafgaande heb ik u een beeld geschetst van wat ik u te bieden heb. Maar natuurlijk kent fotografie nog veel meer aspecten en heeft u wellicht specifieke wensen. Ik ben altijd bereid om geheel vrijblijvend samen met u te kijken of deze wensen te realiseren zijn.
Ook moet u weten dat ik snel en flexibel werk tegen concurrerende prijzen en altijd een hoogwaardig en verzorgd eindproduct levert.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Ik houd mij aanbevolen.

Met vriendelijke groet,

Jonathan Vos